За настоятелството

Сдружение с нестопанска цел „Училищно настоятелство „Отец Паисий“ гр. Куклен“, е създадено 2008 година с основна мисия да участва ефективно в осъществяване на добра комуникация между родителите, учениците и ръководството на СУ „Отец Паисий“, както и да подпомага подобряването на материално-техническата база на училището.

  • Настоятелството обединява родители и общественици, активно участващи в живота на училището.
  • Участието в Училищно настоятелство е на доброволен принцип.
  • Водим стриктна отчетност за събраните и разходваните средства, като дейността ни се определя според Устава на сдружението и законите на Р. България.

  Всеки с желание, идеи и възможности за съдействие е добре дошъл в „Училищно настоятелство „Отец Паисий“ град Куклен“

  Организираме работни срещи, на които се обсъждат предстоящи инициативи и текущи проблеми. Срещите се провеждат в учителската стая в сградата на училище „Отец Паисий“ гр. Куклен. Обединява ни ентусиазма, опита и инициативността в посока поддържане на авторитет на училището.

 Добре дошли сте да споделите опит, идеи и мнение за добри образователни практики. Родителите и преподавателите се стараят да дават най-доброто от себе си въпреки препятствията, които срещат по пътя си. Моля, уважавайте чуждото мнение, даже да е различно от вашето и да не сте съгласни с него.

Щом сте вече тук…

Разчитаме на вашите дарения, за да поддържаме настоятелството – Членство или дарение

Мариана Еленова
Член на УС на „Училищно настоятелство „Отец Паисий“ гр. Куклен“